Про нас

Typeset – команда професіоналів від поліграфії, які об’єдналися тут з пропозицією своїх послуг.

Ми працюємо з настільними видавничими системами з моменту їх появи. Накопичений за 25 років досвід роботи в провідних періодичних виданнях – “Голос України”, “Здоров’я”, “Освіта”, “ІнвестГазета”, “Здоров’я жінки”, “Здоров’я чоловіка”, “Київський університет”, “Арагац”, “ТОП- 100 “,” Контракти “,” Тиждень “,” Час-Time “,” Грані “,” Хроніка-2000 “,” Полювання та риболовля” та інших, а також досвід створення численних великих і дрібних поліграфічних продуктів, іміджевої реклами – дозволяє запропонувати Вам якісний сервіс.

Працюючи над різними поліграфічними проектами ми не раз переконувалися, що послуги з якісної додрукарської підготовці потрібні і затребувані. Адже неправильні розміри, биті шрифти, зображення в непридатному для поліграфії форматі, оверпринт білим і “чорний в чотири фарби”, невміло “загорнутий” PDF-файл – ці дрібні (і не дуже) похибки виливаються в значні затримки в друкарні, коли дорога кожна хвилина, або призводять до зіпсованого тиражу.

Співпрацюючи з нами Ви можете покластися на досвід і професіоналізм, розраховувати на швидку і якісну роботу у відповідності з усіма поліграфічними канонами, на ретельну перевірку підготовлених оригінал-макетів з дотриманням всіх технічних вимог.